Post by resnaviconbarb on Feb 16, 2022 11:16:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Билярд Сити ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Билярд Сити IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Билярд Сити 2022 version ▞▞▞
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game אסטרטגיה tdm
Такава мръсна игра много добавя всеки етап, така че моля избягвайте играта.
Честно казано тази игра е доста тъпа. Мислех, че първите нива са само урок, но не, това е мащабът на играта. Не можете да играете срещу никого, топките просто са поставени на различни места около масата и получавате точки, когато ги вкарате в дупките. Не само, че е адски скучно, но има Твърде МНОГО реклами. деинсталирах.
Обичайте играта. Освен че играете една игра, отколкото реклама. Играйте друга игра, реклама. Повече реклами, отколкото топки на масата. Жалко, защото обичам да играя и да печеля златна корона.
Това е доста готина игра, която не е непременно удобна за банката
Пълна БОЗА
много яка
интересна е
Защо не мога да изтегля играта
Тази игра е много добра, но не можем да влезем в игри или Facebook и е добра
Баси и тъпата игра.Много е трудна не си я теглете.Ще ви изнерви и ще ви накара да си върлите телефона или таблета на земята.
Приятна и увлекателна
Pooking - Billiards City Thể thao ibeg
jDream говори ли английски? Защо да го замърсявате с детски асиметрични маси? Мисля, че пробвах всеки пул в магазина за игри, всички са толкова глупави.. предполагам, че имам място в хола си за истинска маса от шисти от Уили Маскони
В началото ми харесват предизвикателствата на тази игра, но за мен това не е истинска игра, освен ако не мога да набера топките и след това мога да избирам къде да удрям топките. За мен това е просто тренировка, което е забавно, докато не направиш масата в различна форма, тогава е просто глупаво. Има твърде много реклами. Наистина искам да оценя това с 2,5 звезди. Може да деинсталирам това скоро.
Наистина се наслаждавам на тази игра. но имам два проблема. първо усещам, че има твърде много реклами. няколко по-малко биха били по-добре. второ, понякога след завършване на кръг, когато трябва да се брои резултатът ми, екранът замръзва. все още ми позволява да натискам бутона за настройки например, но не завършва кръга, за да мога да продължа напред. и не мога да направя нищо друго, освен да прекратя играта и да я презаредя и да започна рунда отначало. моля, поправете това и ще получите по-висок рейтинг.
Страхотна игра, но има много добавки
Харесвами
Почти невъзможно за. започнете нова игра. Кой прави това? И рекламата, която показва топки, които се въртят върху билярдната маса Birds Eye, не съществува, когато изтегля приложението им. Какво давам на тези момчета изобщо?
много е забавна игра
Гадно е, тъй като не беше това, което видях в рекламата, но все пак ми хареса да играя нивата с трудности, давам му 3 звезди, защото бях измамен 😏😄
Това е невероятна игра, но само 1 проблем ......рекламите са дразнещи
Тази игра е добра, обичам я. Не съм играл пукане в реалния живот, но благодаря, че има игра, наречена пукане, благодаря
ben bu oyunun yapımcılarını *****. bu arada arkada sexy club yazıyor.
Боклук
Pooking - Biliar kota Olahraga kak
добра е
Майка ви че еба 😠😠😠😠
Толкова много бавни и безсмислени реклами
Толкова много реклами понякога по време на играта
Спрях да играя за известно време и за съжаление деинсталирах~, но играх отново и все още си струва 5 🌟, ако можех, бих дал 100 🌟 наистина ми помогна с психичното ми здраве, депресията, дължаща се на COVID 👍 за събиране.
Това е най-добрата игра, която съм играл през целия си живот. Looking-Billiards city е най-добрата игра
Тази игра е невероятна. Това е любимата ми игра. Но не мога да харесвам показването на реклами. Моля, опитайте се да премахнете рекламите. Но аз обичам тази игра толкова много!!
Играта ми е супер интересна и завладяваща, от два дни аз играя, но се появи проблем-не мога да отворя сега, изхвърля ме още в началото
Добра е
Ако можете да рекламирате да ги няма.
Ако може да направите повече реклами да излезете
Pooking - Бильярдный город Спортивные игры tegl
Добра е за концетрацията за децата с умерена изостаналост име моята дъщеря я играе
Добра е,но много реклами. Ще я трия май
Наистина е много яка теглете
Проклети реклами са гадни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тази игра е за бавно Развиващи
Далеч за много реклами това е шега преди това беше страхотна игра, но сега всичко е за пари 💰 🤑
Не ми тръгва тая тъпа игра оправете я😒