Post by resnaviconbarb on Feb 16, 2022 11:25:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko zlatih hack ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Vredu je
To je precej kul igra. Lahko pa je intenzivno. Moraš biti hiter. Izzivi so zabavni. Torej je celotna igra super. Bravo fantje..👍👍👌
To je bila dobra igra, dokler nisem dosegel stopnje 10. Ne morem zagotoviti, da bi posoda s pajkom na vrhu delovala vsakič, ko kliknem, ne bo delovalo, vsakič, ko jo kliknem, prikaže rdeč x.
Živjo, ime mi je iqra in ta igra mi je všeč, zdaj igram samo to igro. Imam 30 iger, vendar igram samo to, vendar je z igro majhna težava, vendar je res prav, da jo namestite
Resnično uživam v tej igri! :-)
Kavalam
59 nivo ni prečkan. Poskušam znova in znova.😠
Dajem ji štiri zvezdice, ker sem igral igro in si spremenil celotno igro. Bil sem na nivoju 120 in me ni pustilo naprej, moral sem izbrisati igro in ko sem to storil, sem začel vso igro znova zato upam, da mi bo, ko bom spet prišel na to raven, pustil igrati, če ne, bom igro za vedno izbrisal
Na slabo igro😠😠
Resnično uživam v tej igri. Zame je prijetno. ... Zabavno in všeč so kostumi za noč čarovnic in temnejše barve zaslona, kot je noč čarovnic. Da, pri približno vsaki tretji igri po 5 sekund so oglasi, vendar ni grozno. Sem samo pri igri 50 in v 3. kuhinji za noč čarovnic. Zdi se, da obstaja vsaj še 5 svetov z veliko različnimi kuhinjami. Samo upam, da ne bom prišel do točke, ko je težko napredovati, razen če je potreben nakup G8 Game Give it a Play
Dobra igra pa ne mara oglasov
Lepa igra le tako naprej 👍👍👍
Namestil sem jo in ko sem prenesel to aplikacijo na svoj telefon Oppo, piše nezdružljivo in tega si želim še toliko bolj pri drugih kuharskih igrah, vendar tam vseeno in želim si, da bi to popravili
Zelo slaba igra, sovražim jo
Zaenkrat mi je všeč igra, a vsakič, ko se prikaže oglas, zamrznem aplikacijo, kjer ne morem storiti ničesar. Ko želim predvajati oglas, da bi dobil več kovancev, mi ne bo predvajal oglasa.
Odlična igra. zabavam se. Samo ena težava....to je ubijalec baterije. Razen tega je zaenkrat zabavno.
Ta igra je dobra, vendar potrebuje nekaj nadzora
To mi ni všeč, nisem razumel
Všeč mi je, da se te igre počutijo srečne in dobre za pretekli čas
Igra je zabavna.
oraș tren șofer- tren jocuri Aventură oyao
ne prenašajte te igre, to je smeti
Všeč mi je, vendar mora biti 10 stopenj pred novo restavracijo ali pa se kar vleče
Halloween Cooking Games Arcade wbqk
Uživam v tem...samo zaradi neumnih oglasov, a verjetno prihaja z igro...
Gre za napake, ko in med igro ni kul zabavna igra samo zatemni iz igre
jaz ljubim to igro
Dal bi 5 zvezdic, vendar pri določeni ravni shuishi kar naprej govori, da hrana ne gori, ko ni bilo, ali je to napaka, večkrat se je zgodilo, da sem izgubil življenje
Pot do številnih oglasov
Iskreno, super igra, res mi je všeč tema Halloween in vse, ima veliko možnosti, brezplačnih in prodanih. Odlična igra 💯💯
Halloween Cooking Games آرکید rxd
Popolno!! Restavratorska igra in HALLOWEEN!!! Všeč mi je!!
Piškotki za noč čarovnic
Velika ljubezen do igre
Halloween Cooking Games Arcade hfu
Sem na 2. tovornjaku s hrano in mi ne dovoli, da hotdog prenesem na krožnik. Bil sem res navdušen nad to igro in zdaj zelo razočaran