Post by resnaviconbarb on Feb 16, 2022 11:28:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Bu, piyasadaki en kötü oyunlardan biri olmalı, ilk olarak, her 30 SANİYE'de kimsenin reklam istemediği reklamlar. İkincisi, grafikler bir çocuğun yapacağı bir şeye benziyor! Üçüncüsü, durumlar yeterince gerçekçi değil, gerçek hayatta her gün karşılaştığımız sorunları yansıtması gerekiyor. Son olarak, seviyeleri genişletmeniz gerekiyor çünkü bunlar kısa ve eğer düşünürseniz çok fazla seviye yok.
Herkese melhaba oyun çok güzel benim çok kişi gitdi ama şu reklamlar olmasa güzel olur bence herkese tavsiye ederim ben gitdi bence beş yıldızı hak bende 5 yıldız aldı
[Liste] Düşük Sistem İsteyen Harika Oyunlar | Technopat Sosyal
Oyun güzel ve tam olarak eklerde gösterilen şey ama seçimler son derece aptalca. Örneğin, bir adam onu bir tankta takip ediyordu ve seçimler ağ veya silgiydi. Öncelikle silgiye bile benzemiyor ama mesele şu ki ağ çalışmıyordu ve sanırım onu kırmış ve silgi sanki bir çizimmiş gibi silmiş. Kafam çok karıştı. Bu oyundan çok memnun değilim😞. Ama aptalca seçimleri umursamıyorsanız ve sadece onun ne yapacağını seçmek istiyorsanız, o zaman sorun değil.
Oyun açılmıyor. İlk yuklede garip bundan önce galerim bir oyunda var ama oynamak gibi garip kareler vs gezmek gezinmeni düşünmek oyunu sildim. Bilmiyorum gercekten virüs iceriyor mu yani oyunu kötülemek istemem ama bende açılmadı o yüzden bir yıldız verdim.
Oyunda kalışına sığmayacak şekilde var olan bir tane uzay tahtaya koymam boş boşluğa ve kırıldı o tekrardan bir beton döktürdü o kadar çok ama çok bu kadar bir kova saçma düşünce. Bir yıldızı hak etmiyor
Çok reklam var .Ama oyun güzel . Tavsiye ederim, çılgın bir oyun . Puanımı reklamlardan kırarım.
Bu oyuna 2 yıldız verdim çünkü çok reklam var ve oyun bence biraz yavaş..
Çok güzel bir oyun ve biraz korkunç ve ben çok tavsiye ederim
ÇOK KÖTÜ! Daha fazla bi level bile atlayamadan 3 reklam izliyosun, o bitmiş gibi level atlamak için kullanılan reklam izletiyor. OTURUP SAATLERCE REKLAM İZLEMEYE MERAKLIYSANIZ İNDİRİN. Benim yuklemem ve silmem bir oldu. Ayrica telefonu da 10 kere dondurdu 2 level atlayana kadar!
Save The Girl عمومی tvs
Bu oyun harika, çok eğlenceli! Zamanımı çok hızlı geçiyor ama bazen biraz yavaş ama bunun dışında harika! Ayrıca çok fazla reklamı var. Oyuna tıkladığımda reklam çıkıyor. Kaybettiğimde bir reklam alıyorum. Kazandığımda bir reklam alıyorum. Ama bu gerçekten iyi bir oyun!
Reklamlardan rahatsız olan herkes için. Endişelenme, sadece internet bağlantını kapat ve walah, oyunun tadını çıkar. Bu oyun eğlenceli ama. Yarım günde bitirdim.
Evet 6o6oy6toyoyt66t6t6ttytyutytt6t6t6yt6yyty7y567 7td75eoyr68r5it6o6rl ve bu artış, takviye. Bu arada, sonra, bu yıl 6. Bu yakın, sonra, bu yıl da tahmin. Bu fiyata bi de bu kadarı ile böyle korunmak üzere. bu fiyata bu özellikler başka markada yok ark. Bu fiyata bi de bu kadarı ile böyle korunmak üzere. bu fiyata bu özellikler başka markada yok ark. Bu fiyata bi de bu kadarı ile böyle korunmak üzere. bu fiyata bu özellikler başka markada yok ark. Bu fi
(OKUYUN👉YA ÇOK GÜZEL ÇOK REKLAM VAR diyorlar EVET VAR ama ben Interneti KAPATIPTA oynuyorum ÇOK GÜZEL BITEK Interneti KAPATMANIZ GEREK Bu kadar Üstte KALSIN diye RASGELE: HUGHGJKKHSKSKSGHKDHKDGKSSGKKSGGKSGKSGXKHKXHKXGKXGKXGKXGKSGKSGKSGKSGKXGKXGXKKGXGKZGKZGKZGKZGKSGKSGKGSKGKSKGSGKSGSKGSKGKSGKSGKSGKSGKSSGJGJSGSJGJSGJSKGSGSKGGSGJSGJSTJSKSTJATJATJAFJATJATJATIATKSGKSGKSTKSGKSTKSTKATKATKSTKSTKSTKSTKSYKSGKSGKSFJSTJSTJSGISGJSGJSGJSGKSGKSGKSGKSGKSGKSGKSGKSGKSFJSUGUGUTXUTUTXUTXUTX7TX7TXX7T7TX7TX7TX8TX8TX8Y
5 dakikadan fazla indirip oynayan insanlara, oyunun reklamlarla doldurdukları bariz bir nakit para olduğunu fark ettikleri ve sizi bir reklamı zorlamak için gerçek doğru kararları yanlış verdikleri için kızgınım. Evet, reklamları kaldırmak için ödeme yapabilirsiniz, ancak yine de paralarını alırlar. Daha fazla seviye eklemezler veya herhangi bir şikayete yanıt vermezler çünkü artık onlara büyük olasılıkla vermiş olduğunuz paranızla kaçabilirler. Bunu görürseniz lütfen indirmeyin. Paramızı almayı bırakırlarsa duracak.
Bu oyun aptalca. Hiç zorlayıcı değil. "Onu kurtar" seçeneklerinin neredeyse hiçbiri bir anlam ifade etmiyor, bu yüzden çok şey kaybetmeye hazır olun ve bunu yaptığınızda seviyeye baştan başlamanız gerekir. Bu ne anlama geliyorsa, reklamlar hazır değildi, bu yüzden bonusları, görünümleri veya kıyafet seçeneklerini alamadım. gittim sildim. Daha iyisini yapmak için çok çalışmak gerekiyor
Death Worm™ 아케이드 opo
Save The Girl Hileli Mod Apk (Mod Money / Unlocked / No ads) v1.2.1 · gündelik , OYUNLAR. Geliştirici: Aslan Stüdyoları.
3 saniye oynayıp 15 saniye reklam veriyor. Reklam izlemek için indirmeyin yani.
Bu harika! Nihayet! Reklamlarla aynı olan bir oyun! Beni hayal kırıklığına uğratmadınız beyler👍👍👍 gerçi umarım çok fazla reklam yoktur ve mükemmel olur! (Ayrıca daha fazla seviye lol istiyorum. Bağımlılık yaptım)
Oyun çok kasiyor, çok az(1 günde bitti), bazı bölümler çok mantıksız...
Save The Girl APK İndir. ... Save The Girl APK İndir. Yapılan Yorumlar. Save The Girl APK İndir için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Ben oyunu daha oynamadım indirdim ama kişidenden güzeldir.bazı oyunlarda bu oyundaki gibi seçmeli olduğunu düşünüyorum küçük oyunlara çok meraklı böyledan geliyordum. bi tercihli değil candi craşa benze birşey. ama bu şekilde ilerleyebileceksin çünkü videolarda gördüm. Bu deneyip geliyorum.
oyun oynamaktan çok reklamları izlemek için harcanan zaman... son derece talihsiz. Ayrıca, verilerinizi paylaşmanız için sizi suçlamaya/kandırmaya/zorlamaya çalıştıkları şekilde çok gölgeli. Oyun eğlenceli olduğu için reklamsız ödemeye karar verdim. Hikayeyi ilerletmek için hala 30 saniyelik bir reklam izlemeye zorlandım. Satın almayın, yall
Save the girl oyna ve maceralı bir yolculuğa çıkan sarışın kadına yardım et. Engelleri aşmak için doğru seçenekleri işaretleyerek save the girl oyunu oyna.
Artıları: Gerçek bir bulmaca oyunu! Çoğu reklamda gördüğünüz diğer sahte olanlar gibi değil. Eksileri: REKLAMLAR‼ Her başarısız olduğunuzda, yeniden başlatmanız gerekir (bir reklam izlemediğiniz sürece) ve her aşamadan sonra yine de bir reklam açılır. İzlemeniz gereken tüm reklamlar nedeniyle can sıkıcı hale gelebilecek tek bir şansınız var.
Oyun çok sıkıcı.Mantıklı cevaba basınca yanlış diyor.Bu oyunu oynamanızı tavsiye etmem. Adım Nisa
Reklamdan oyununda imkanınız olmuyor. Her aşaman sonra reklam çıkıyor. Bir yıldız bile fazla. Sinirinizin kurulumunu yükleyin. Kizimin oynaması için yüklemiştim ama bu kadar çok reklam yaptığını hemen sildim.
Save the Girl Apk indir Oyunu oyna Hileli Anasayfa ... - VIP APK
Çok güzel ama sinir bozuyor bazıyerler
Oyun çok güzel ama reklam var ona çözüm var var kapatıyorsun da kadın agir modunda çok gidiyorsun yani cok yavas bu yüzden 3 yıldız
Bu oyunu oylardı ama doğru olanlarsız olanlardı.O yüzden 3 puan kırm. teşekkürler
Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum, ancak Reklamlar Ezici! Kullanıcıların ücretsiz oynaması için gerekli olduklarını biliyorum, ancak çok fazlalar ve içerikten daha ağır basıyorlar. Sonuç olarak, artık pek oynamıyorum.
Kızı Kurtar Lion Studios'un son derece şanssız karakterleri günlük rutinlerinde gözlemleyen ve onlara yardım eden tüm hayranlara hitap edecek ilginç ve
Bu oyun bence ☆☆☆☆☆ yıldız değil ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ işte bu kadar yıldızı hak ediyor yorumun üste çıkması Için rastgele: udheoeiheheue773yhrud6hbe8dhejeheheue8ei3hue7eh3u7eheb8euhe7eeh7d8eiehe7uejeu8ejeye8ejue8r5r7gg6858fiixfitfigot8ttigtiigt7gigt6for7rekejue7r866d63y6dd476dxticygfyyefggjkmlllldteaaqqed6uffiydr7ydf7ryfugiye68thoiioiyte56yipics5y9hr7fi0f8e5etg8ugu4fyfyihul
Oyun çok güzel,diğer oyunlarınlarında böyle görünüyorlar ama oyunu yükleyin reklam farklı bir şey çıkıyor bu oyun öyle değil bence ama çok reklam var 2 puan güzel ama çok reklamın bence
I tunes üzerinden oyun y - Cokchs35
Save The Girl Опуштене ont
Android için Guide for Save the girls - APK'yı İndir
iPhone için En İyi Kaçış Oyunları - TechnoMoji
Oyun çok kötü gibi değil. Olmuyor ki kızı kurtarmak adını sana tavsiye etmem yükleyeceksin seni çok sinirlendiysem onu kıracaktım oyunuda çıkarmışsa ellerinize sağlık olsun yıldız vermek ama yorum olmuyordu🙅👎
Save The Girl Kasual ligb
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum! Bunun gibi bir eklenti gördüm ama bahçe evleri falandı ve indirdim ama tamamen farklı bir şeydi! Ama BU için bir eklenti gördüğümde çabucak baktım ve oyunu aldım! Bu gerçekten iyi bir oyun. İnsanlar çok reklam var diyor ama uçak moduna alıp reklam çıkmayacak😊 Tek sorun çok bölüm olmaması ve oyunu dün almama rağmen çoktan bitirdim 😟 onun dışında bu 👍
Acayip reklam var ne kafayla yüklenmedi ama 0 yıldız olsa 0 veririm!!!! Bir kızdan utanmadan bir kızdan ve kafasından bize soruyodan yeni küfürler keşfetmeyi nasıl bir uygulama reklamı bu ne lan ya en oyun Türkler yapmamış Allahtan bu oyun ben bu şekilde taaa...